Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Cocktail Party ‘’Dare to Wear Red’’ από την Estee Lauder !


Με θέμα ‘’Dare to Wear Red’’ η Estee Lauder μας σύστησε το νέο της άρωμα Modern Muse Le Rouge σε ένα cocktail party στον fashion workshop της Βίκυ Καγιά. Προσκεκλημένοι από τον χώρο της μόδας, της ομορφιάς, του blogging, αλλά και γνωστοί ηθοποιοί έκαναν την δική τους LeRouge εμφάνιση, φορώντας ή κρατώντας κάτι κόκκινο! 

Η ιδιαίτερη διακόσμηση του χώρου εντυπωσίασε, καθώς εκατοντάδες κόκκινα τριαντάφυλλα κρέμονταν από την οροφή, ενώ το κόκκινο χρώμα επικρατούσε με ιδιαίτερη αισθητική σε κάθε γωνία του χώρου. Με το #LeRougeEffect οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ανεβάσουν τις δικές τους φωτογραφίες στο Instagram, με live προβολή στον χώρο. Το κόκκινο είναι η έμπνευση του νέου αρώματος, καθώς η Estee Lauder αποκαλύπτει μια νέα τολμηρή πλευρά της μοντέρνας θηλυκότητας με την νέα αυτή σύνθεση...

H ομάδα της Estee Lauder

Δούκας Χατζηδούκας - Κατερίνα Γκαμηλιάρη 
Αγγελική Σάπικα - Αλέξανδρος Κωτσιόπουλος

Η γυναίκα Le Rouge είναι μια προκλητική έμπνευση για τους άλλους: "Δεν ήταν απλά η πρόκληση να αιχμαλωτίσουμε την μυρωδιά που έχει το κόκκινο, ήταν να αιχμαλωτίσουμε μια κατάσταση, έναν ζωηρό, τολμηρό χαρακτήρα’", επισημαίνει η δημιουργός του αρώματος Karyn Khoury. "Η γυναίκα αυτή εμπνέει τους άλλους μέσα από την ακλόνητη αυτοπεποίθηση, το glamour και την κομψότητα της. Ζει τη ζωή της για να κάνει την παρουσία της αισθητή – και κάθε συστατικό του αρώματος αυτού έχει επιλεγεί προσεκτικά για να αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό..."

Πάνος Δάβιος, Δάφνη Καραμολέγκου, Χάρης Ντάβλας
Μάρσια Χατζηγεωργίου, Λόλα Νταϊφά, Κατερίνα Γκαμηλιάρη 

Νόνη Δούνια - Βασιλική Τσεκούρα

Γιάννης Τουρούσης - Ελένη Αντωνιάδου
Δήμητρα Κωστάκη, Κορίνα Στεργιάδου, Βάσω Κολλίδα

Στέλιος Καφαντάρης, Έλφη Αλεξανδρόγλου, Μάρσια Χατζηγεωργίου, Άρης Καβατζίκης

Χάρης Ντάβλας, Χριστίνα Κατσαούνη, Τζοβάνα Βλαχάβα, Αννούσα Μελά

Πατρίσια Μιλίκ Περιστέρη