Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Αστραφτερά Χαμόγελα στο επιτυχημένο Press Launch της YOTUEL !

Γιώτα Χουλιαρά, Θωμάς Κατάκης, Βίκυ Καγιά, Στέλλα Κονδύλη


Η YOTUEL - η premium, ολοκληρωμένη σειρά λεύκανσης και περιποίησης των δοντιών που σχεδιάστηκε από τους οδοντιάτρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας -  διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στο RAKKAN Bar restaurant το επίσημο λανσάρισμα των προϊόντων της, σε μια πολύ εντυπωσιακή εκδήλωση – με κεντρική παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά.


“Τι είναι αυτό που σε κάνει να χαμογελάς;  Τι είναι το χαμόγελο στη ζωή σου;” 
Μέσα από την προβολή ενός συναισθηματικού video με κεντρικό μήνυμα Smile Looks Good On You, η Βίκυ Καγιά και αγαπημένα λαμπερά πρόσωπα, έδωσαν τη δική τους απάντηση - φορώντας το ολόλευκο YOTUEL χαμόγελό τους – και μετέφεραν στους παρευρισκόμενους τα προσωπικά τους μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας, γινόμενοι φορείς της καμπάνιας Smile Looks Good On You και καλωσορίζοντας τα νέα προϊόντα που έρχονται να ολοκληρώσουν τη σειρά της YOTUEL.

Σπύρος Ξυλάς, Βίκυ Καγιά, Γαβριήλ Νικολαίδης 
Άκης Κορωνάκης, Ελένα Ιωαννίδου, Νικόλας Καρδερίνης

Σπύρος Μαργαρίτης - Τζένη Μελιτά

Άρης Καβατζίκης, Στέλλα Κονδύλη
Εβίτα Τσιλοχρήστου, Νατάσσα Μπερέκου

Γιώργος Σατσίδης, Βίκυ Καγιά 

Στέλιος Σοφιανός - Ζαριφάτου Μαρία 
Έφη Αλεβίζου, Γιώτα Χουλιαρά, Φιλιώ Μέτση

Ο Σπύρος Φιλιώτης (Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΛΙΛΛΥ) τόνισε: «Σήμερα με τη YOTUEL, το πλέον λαμπερό μας προϊόν, κάνουμε μια επίσημη αρχή! Η σειρά λεύκανσης YOTUEL παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από την ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΛΙΛΛΥ, πριν από ένα χρόνο και από τότε χαράσσουμε σταδιακά τα βήματα γνωριμίας του προϊόντος με το κοινό. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την εντυπωσιακή του πορεία, την ιστορία του και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Κι αυτό διότι η YOTUEL- όπως και η καμπάνια -  συμβολίζει για μας το ειλικρινές και ζεστό χαμόγελο αλλά και τη στάση αισιοδοξίας με την οποία επιλέγουμε να υποδεχόμαστε το μέλλον.» 

Σπύρος Φιλιώτης 

φωτογραφίες: Papadakis Press