Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Βridal Expo 2016 με λαμπερές εμφανίσεις στο Μέγαρο του Ζαππείου !

ο σχεδιαστής του οίκου Kathy Heyndels Γιάννης Τόγκος ανάμεσα στις πανέμορφες νύφες του

"Bridal Expo" & "Bridal Fashion Week 2016" στο Μέγαρο του Ζαππείου

Η 4η έκθεση Βridal Εxpo μαζί με τη Βridal Fashion Week άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο 9 Ιανουαρίου και μέχρι τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 στο Ζάππειο Μέγαρο προσέλκυσε περισσότερους από 11.000 μελλόνυμφους επισκέπτες. Στη τελετή έναρξης, η αν. Υπουργός Ανάπτυξης Οικονομίας & Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο Δ.Σ. της αναπτυξιακής εταιρείας του Δήμου Αθηναίων κ. Αλέξιος Γαληνός και ο πρόεδρος του Ελληνοκαναδικού Επιμελητηρίου κ. Κατσιγιάννης, ο Σύρος Κοσκοβόλης από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, υπό την αιγίδα των οποίων τελεί η διοργάνωση, έστειλαν τον χαιρετισμό τους και τις ευχές τους σε όλους τους συμμετέχοντες και επισκέπτες που ήδη είχαν καταφθάσει στο Ζάππειο.


στιγμιότυπο από την τελετή εγκαινίων με συντελεστές και την υπουργό κα Έλενα Κουντουρά

η υπουργός Έλενα Κουντουρά εγκαινίασε την έκθεση
 Έλενα Κουντουρά

οι υπέροχες νύφες της Ορσαλίας Παρθένη
Kathy Heyndels - Giannetos

Με την παρουσία πολλών δημοσιογράφων, wedding planners, εκατοντάδων μελλόνυμφων, και όλων των σχεδιαστών της Bridal Fashion Week, προβλήθηκε ταινία για την προώθηση του project «Greece, the wedding destination» 
και ακολούθησε γεύμα με τη συνοδεία της υψίφωνου ‘Έλλης  Αρβανίτη.
Αξίζει να αναφερθεί ότι στη διοργάνωση του 2016 συμμετείχαν οι 120 καλύτερες επιχειρήσεις της Αθήνας με προϊόντα και υπηρεσίες για την οργάνωση του γάμου και της βάπτισης, την προετοιμασία της νύφης, της γαμήλιας δεξίωσης, και του γαμήλιου ταξιδιού καθώς επίσης και 30 καταξιωμένοι σχεδιαστές στο χώρο του γάμου. Σε ειδικό τμήμα με τίτλο «Γάμος σε νησί & Γαμήλιο Ταξίδι» 12 Ελληνικοί προορισμοί προωθούσαν την ιδέα του γάμου σε Ελληνικούς προορισμούς κερδίζοντας ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την παρουσία τους, τόσο από εκθέτες, όσο και από επισκέπτες. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η παρουσία των νησιών στην Υπουργό κα Έλενα Κουντουρά η οποία και επισκέφθηκε τα περίπτερα τους, αναφέροντας ότι μέσα στους σοβαρότερους στόχους του Υπουργείου είναι ο εξειδικευμένος γαμήλιος τουρισμός.
Η Bridal Fashion Week, η οποία συλλειτουργεί και υποστηρίζεται από την έκθεση, φιλοξένησε 13 Έλληνες σχεδιαστές με τις πιο δυνατές υπογραφές στα νυφικά φορέματα. Την επιτυχία της διοργάνωσης υπογράφει για τέταρτη χρονιά  η εταιρεία Stalexpo.

oι νύφες της MariBel
η σχεδιάστρια μόδας Lila Nova
ο Γιάννης Τουρούσης, η Ελένη Αντωνιάδου και ο Μιχαήλ Ρωμανός 
στο show της Kathy Heyndels

νυφική δημιουργία της Kathy Heyndels
στιγμιότυπο από την επίδειξη της Ορσαλίας Παρθένη

πατέρας και κόρη - ο Δημήτρης Παρθένης με την Ορσαλία
νυφική δημιουργία της Ορσαλίας Παρθένη

o Μιχαήλ Ρωμανός στο VIP LOUNGE της 4ης "Bridal Expo" στο Μέγαρο του Ζαππείου

η Ραχήλ Μακρή στην πασαρέλα με τον σχεδιαστή
εντυπωσιακό νυφικό της Maribel

Φαίη Σκορδά
χειροκροτήματα στο φινάλε της 4ης Bridal Fahion Week