Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

The Mercedes-Benz “Circle of Art” Exhibition στο Μέγαρο του Ζαππείου !


Στιγμιότυπο από την ομιλία του κ Ιωάννη Καλλίγερου
Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου Mercedes-Benz Ελλάς

Με εντυπωσιακή επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρωτοποριακή έκθεση The Mercedes-Benz “Circle of Art” Exhibition.

Η Mercedes-Benz Ελλάς παρουσίασε με επιτυχία την εικαστική έκθεση The Mercedes-Benz “Circle of Art” Exhibition, στο Ζάππειο Μέγαρο. Εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο, συγκεντρώθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο, σε ένα exclusive event, που έδωσε το έναυσμα για τα εγκαίνια της πρωτοποριακής έκθεσης, με τη δημιουργική συνύπαρξη τέχνης & αυτοκινήτου. Με αφορμή τα 130 χρόνια από τη δημιουργία του πρώτου αυτοκινήτου, οχτώ Έλληνες που αγαπούν την τέχνη, εμπνεύστηκαν από το τριάκτινο αστέρι της Mercedes-Benz, που συμβολίζει τον αέρα, το νερό, τη γη και το φωτογράφησαν μέσα από τη δική τους φιλοσοφία ζωής, συνδέοντας το brand με την τέχνη, την καινοτομία και την σύγχρονη αισθητική. 

Κώστας Στεφανής, Ιωάννης Καλλίγερος
Οι Μαρίνα Βερνίκου, Τάκης Διαμαντόπουλος, Θοδωρής Ζουμπουλάκης, Κάτια Ζυγούλη, Τατιάνα Καραπαναγιώτη, Γιώργος Κελέφης, Μιχάλης Κεφαλογιάννης και Βένια Μπεχράκη οπτικοποίησαν το πιο αναγνωρισμένο αστέρι, με τη δική τους προσέγγιση, σε επιμέλεια Δάφνης Ζουμπουλάκη. 

Οι παρευρισκόμενοι εντυπωσιάστηκαν από τα έργα αλλά και από τα ιστορικά αντικείμενα που παρουσιάστηκαν στην έκθεση, από το Mercedes-Benz Classic Center της Στουτγάρδης, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά θρυλικά & σύγχρονα αυτοκίνητα της Mercedes-Benz, στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου. Η εκδήλωση κορυφώθηκε με τη σοπράνο Μαριλένα Στριφτόμπολα, η οποία συνοδευόμενη από την Orchestra Mobile, ερμήνευσε το Starman του David Bowie, σε μια μοναδική ενορχήστρωση, αποκλειστικά για την βραδιά, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη.

στιγμιότυπο από την εμφάνιση της σοπράνο Μαριλένας Στριφτόμπολα

Δάφνη & Θοδωρής Ζουμπουλάκης, Έλλη Φλέγγα
Όλγα Κεφαλογιάννη

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς 

Τάκης Διαμαντόπουλος
Δημήτρης Λιγνάδης, Άλκηστις Μαραγκουδάκη

Σίσσυ Κοζώνη, Νάντια Γρέγου

Άννα Χατζηνάσιου, Πέγκυ Ζουμπουλάκη, Δ.Λιγνάδης
Ιωάννης Καλλίγερος-Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
Mercedes-Benz Ελλάς

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς 

άποψη του αίθριου

φωτογραφίες: Studio Panoulis