Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

Celebrities και Stars δίπλα στην εικαστική σύνθεση του Μιχαήλ Ρωμανού στην 19η AXDW ! Πόλος έλξης μια μαρμάρινη καρέκλα που συνομιλεί με μία δημιουργία μόδας


ο επιμελητής εκθέσεων Μιχαήλ Ρωμανός και η dj Μάγκυ Χαραλαμπίδου


Στο πλαίσιο της 19ης AXDW (Athens Xclusive Designers Week) 
η Τέχνη έδωσε κομψό ραντεβού με την Μόδα σε ένα εμπνευσμένο εικαστικό project του Μιχαήλ Ρωμανού που πήρε σάρκα και οστά για πρώτη φορά στην Διεθνή Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Συγγρού.


Συγκεκριμένα, ο βραβευμένος εικαστικός καλλιτέχνης από τον Όμιλο Τεχνών της UNESCO και από την HELEXPO της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και καταξιωμένος επιμελητής εκθέσεων Μιχαήλ Ρωμανός, παρουσίασε σε συνεργασία με τους γλύπτες Ιάκωβο Φιλίππου και Αντώνη Χανιώτη μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική σύνθεση που εντυπωσίασε τους επισκέπτες της φετινής διοργάνωσης και δημιούργησε μία πρωτότυπη έκπληξη που αποδέχθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό το κομψό κοινό των επιδείξεων.

Μία εξαιρετική καρέκλα δημιουργημένη από Πεντελικό μάρμαρο, που παρουσίασε το καλλιτεχνικό δίδυμο των γλυπτών, παρουσιάστηκε δίπλα σε μία vintage δημιουργία μόδας από τη συλλογή ενδυμάτων του Μιχαήλ Ρωμανού. 

fashion boggers δίπλα στην εικαστική σύνθεση του Ρωμανού

Μιχαήλ Ρωμανός - Εύη Αδάμ
Μάγκυ Χαραλαμπίδου

η πρόεδρος της Εβδομάδας Μόδας Τόνια Φουσέκη και ο Έλληνας πακόσμιος πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης

Μιχαήλ Ρωμανός - Γιώργος Ντάβλας
η Μανουέλα Παυλίδου του Ιδρύματος "Μελίνα Μερκούρη"

Μιχαήλ Ρωμανός - Εύη Αδάμ

Η όλη εικαστική σύνθεση με αφαιρετική αισθητική ταίριαξε απόλυτα με την αρχιτεκτονική του κτηρίου της Εθνικής Ασφαλιστικής όπου διεξάχθηκε με μεγάλη επιτυχία η Διεθνής Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας καθώς και ο υπέροχος χρωματικός συνδυασμός έγινε πόλος έλξης των κομψών καλεσμένων της διοργάνωσης, των φίλων της μόδας και της αισθητικής, καθώς δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν δίπλα στη σύνθεση. 


19th AXDW

Art Project: "Η Τέχνη Συναντάει την Μόδα στην 19th AXDW"
ιδέα / concept: Μιχαήλ Ρωμανός (εικαστικός - Μουσειολόγος)

γλυπτό: Ιάκωβος Φιλίππου - Αντώνης Χανιώτης

vintage dress: Συλλογή Ενδυμάτων Μιχαήλ Ρωμανού (Μουσείο Τεχνών ROMANOS) 
επιμέλεια εικαστικής εγκατάστασης: Μιχαήλ Ρωμανός

τα μοντέλα Πέτρος Δελατόλας - Μάνος Βροντζάκης
Θοδωρής Βαρβίας

art project καλλιτεχνικής επιμέλειας Μιχαήλ Ρωμανού στην 19η AXDW