Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

Λαμπερό Christmas Fashion Party στο Moorings από την Εβδομάδα Μόδας

Τάκης Τσακίρης, Τόνια Φουσέκη, Αλέξανδρος Χριστόπουλος
Καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, λαμπερές παρουσίες και εκλεκτοί καλεσμένοι απόλαυσαν τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Moorings !

Το υπέροχο Roof Terrace του Moorings στη Βουλιαγμένη επέλεξε η Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week, για το λαμπερό χριστουγεννιάτικο fashion party που διοργάνωσε για εκλεκτούς προσκεκλημένους ... 

Άνθρωποι της μόδας και της showbiz φόρεσαν τη γιορτινή τους διάθεση και απόλαυσαν μια μοναδική ατμόσφαιρα με θέα τη θάλασσα και τις υπέροχες μουσικές επιλογές του Dj Alexandros Christopoulos

Η οικοδέσποινα του Christmas Fashion Party και ιδρύτρια της Athens Xclusive Designers Week Τόνια Φουσέκη και οι ιδιοκτήτες του Moorings, Κώστας Βακιρτζής, Παναγιώτης Βαξεβανάκης και Τάκης Τσακίρης, υποδέχθηκαν τους σχεδιαστές της Εβδομάδας Μόδας, οι οποίοι συνοδεύονταν από τις λαμπερές «μούσες» τους, φορώντας τις γιορτινές δημιουργίες τους. 
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι σχεδιαστές έδωσαν συμβουλές και tips για το απόλυτο εορταστικό look εν όψει του Χριστουγεννιάτικου και του Πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν. Οι καλεσμένοι του πάρτι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το “Perfect Gin Tonic” του Blue Beetle Gin που συνδυάζεται με Fever Tree τόνικ. 


Έλενα Βρεττού, Τάκης Γιαννέτος Κατερίνα Γιαννέτου
Μιχαήλ Ρωμανός, Ναστάζια Μπέικοφ

Γιάννης Τόγκος, Χριστιάνα Γεωργοπούλου, Τάκης και Κατερίνα Γιαννέτου, Τόνια Φουσέκη, Μιχάλης Ζαμπίδης,
Κώστας Σόμμερ & Ναυσικά Παναγιωτακοπουλου

Νίκος Αναδιώτης, Έλφη Τσαγκατάκη
Αλέξης Κωστάλας , Τόνια Φουσέκη

Έμυ Γκέκα, Δαβίδ Λεοντιάδης
Μαρία Λουίζα Βούρου

Tζίμης Σταθοκωστόπουλος, Μιχάλης Ζαμπίδης, Τόνια Φουσέκη, Τάκης Τσακίρης

φωτογραφίες: Papadakis Press