Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Εορταστική εκδήλωση του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία

Νίκος Τσούχλος, Χριστίνα Παπαθανασίου, Τιμ Ανανιάδης
Tο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία πραγματοποίησε εορταστική εκδήλωση στο εντυπωσιακό lobby του με τη συνοδεία χαρούμενων μελωδιών από την παιδική χορωδία του Ωδείου Αθηνών. 

Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, το περιβάλλον πραγματικά εύθυμο, με αποτέλεσμα η βραδιά να αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια και εντυπώσεις. 

Συγχρόνως το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ως κοινωνικά ευαισθητοποιημένη εταιρεία, ξεκινάει και φέτος μία ιδιαίτερη φιλανθρωπική καμπάνια. Από 1/1/2017 και για τους επόμενους 4 μήνες σε κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden & Tudor Hall και εφόσον το επιθυμεί ο επισκέπτης, θα προστίθεται €1 στο τελικό ποσό, το οποίο θα δωρίζεται για την στήριξη του προγράμματος υποτροφιών ‘Μικροί Μουσικοί’ του Ωδείου Αθηνών. Mία κίνηση με σκοπό να βοηθηθεί το σημαντικό πολιτιστικό και παιδαγωγικό έργο του Ωδείου Αθηνών, που παρέχει σε νέα παιδιά ηλικίας 5-12 ετών την ευκαιρία να αποκτήσουν πρόσβαση στη μουσική εκπαίδευση και τη χαρά της καλλιτεχνικής δημιουργίας. 


Τιμ Ανανιάδης, παιδική χορωδία του Ωδείου Αθηνών
Μαρέβα Μητσοτάκη, Μαρία και Σοφία Δοξιάδη

Αρετή Ντάρμα, Χριστίνα Παπαθανασίου, Πάνος Τσιρώνης,
Σήλια και Χριστόφορος Κωνσταντινίδης
Σοφία και Απόστολος Δοξιάδης

Χάρης Ηλιάδης, Τζίνα Δραγώνα, Παύλος Αλιβιζάτος
Χριστίνα Παπαθανασίου, Δημήτρης Δασκαλάκης

φωτογραφίες:Studio Panoulis