Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Λαμπερά εγκαίνια της πρώτη μπουτίκ της Jo Malone London στην Γλυφάδα

Ελένη Τσολάκη

Η πρώτη μπουτίκ της Jo Malone London στην Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα στη Γλυφάδα, είναι πλέον γεγονός και η εκδήλωση εγκαινίων δεν θα μπορούσε παρά να είναι εντυπωσιακή. Εκπρόσωποι των Μέσων, beauty editors και digital influencers ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του διάσημου βρετανικού οίκου και μυήθηκαν σε έναν κόσμο υψηλής αρωματοποΐας.

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν o Anton Denver, εκπρόσωπος της Jo Malone London, που αφίχθη στην Ελλάδα ειδικά για τη βραδιά ώστε να ξεναγήσει τους καλεσμένους στο χώρο και δη στο περίφημο Tasting Bar™, βοηθώντας τους να επιλέξουν το άρωμα που ταιριάζει στην προσωπικότητά τους. 

Υπό τους ήχους british pop μουσικής και συνοδεία εκλεκτών γεύσεων, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να κάνουν πρώτοι απ’όλους τις αγορές τους αλλά και να φωτογραφηθούν μπροστά από ένα συλλεκτικό Classic Mini αντίκα στο χαρακτηριστικό μπεζ χρώμα της Jo Malone London που είχε στηθεί στον εξωτερικό χώρο της μπουτίκ. 

Έλενα Παπαβασιλείου
Γαβριήλ Νικολαΐδης, Βασιλική Καρανζογιάννη

Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη

Το αυτοκίνητο που ήταν γεμάτο τεράστιες συσκευασίες δώρων, για την πολυτελή αισθητική των οποίων φημίζεται εξάλλου ο οίκος, μαγνήτισε τα βλέμματα των περαστικών που δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν το σκηνικό. Αναμειγνύοντας την αγγλική κουλτούρα με το νεωτερισμό, με συνεργάτες παγκοσμίου φήμης αρωματοποιούς και δημιουργικά ταλέντα από το Λονδίνο, οι boutiques Jo Malone London ανά τον κόσμο δημιουργούν ένα περιβάλλον όπου οι αγορές γίνονται μια μοναδική εμπειρία γεμάτη έμπνευση. Ομοίως το νέο κατάστημα στη Γλυφάδα ακολουθεί τις διεθνείς προδιαγραφές του οίκου με έπιπλα και διακόσμηση που αναδεικνύουν τη βρετανική κληρονομιά σε συνδυασμό με σύγχρονα στοιχεία. 

Κατερίνα Καινούργιου, Χρήστος Ιορδάνου
Κώστας Βογιατζής, Anton Denver 

Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης
Κωνσταντίνος Τζάχας

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

φωτογραφίες:Studio Panoulis