Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Mε λάμψη η παρουσίαση της συλλογής Monopolis! του οίκου Max Mara

Αλίκη Δρακούλη, Σταματίνα Τσιμτσιλή,
Μαριέττα Χρουσαλά, Ζωή Δρακούλη

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της συλλογής Monopolis! του οίκου Max Mara στην boutique της Αθήνας, στο Κολωνάκι. Η limited edition capsule collection, που έχει γίνει σε συνεργασία με τον ανατρεπτικό Κινέζο καλλιτέχνη Liu Wei, ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους με τα 11 μοναδικά κομμάτια από τα οποία απαρτίζεται. 

Μία συλλογή, όπου η Ιταλική δεξιοτεχνία συναντά την state-of-the art τεχνολογία και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία του See now Buy now, η συλλογή ήταν διαθέσιμη προς πώληση ακριβώς μετά το fashion show στο οποίο παρουσιάστηκε, στη Σανγκάη. 

Οι καλεσμένοι είχαν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν μέσα από μια αποκλειστική προβολή ένα διαφορετικό fashion show που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο της Σαγκάης στις 15 Δεκεμβρίου 2016, και να μεταφερθούν στο φανταστικό φουτουριστικό αστικό τοπίο “Monopolis!”. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συλλογή διατίθεται προς πώληση στη Max Mara Boutique στην Αθήνα, όπως επίσης και μόνο σε ακόμα 45 επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως. Στο event έδωσαν το παρόν αγαπημένα πρόσωπα της showbiz, όπως η Βίκυ Καγιά, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Δούκισσα Νομικού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ράνια Θρασκιά. Φυσικά, από αυτό το fashion event δεν θα μπορούσαν να λείπουν εκπρόσωποι των έντυπων και online μέσων και γνωστοί fashion bloggers.

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου
 Βίκυ Καγιά

η fashion blogger Παολίνα Διαμαντούλη

Μαριέττα Χρουσαλά 
Ανθή Σαλαγκούδη, Ανθή Τσαβδάρογλου

Φωτογραφίες: Studio Panoulis