Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Μια νύχτα στο Μουσείο Ακρόπολης με τον James Kaliardos και την Mac

 ο James Kaliardos με το μοντέλο της νέας
σειράς της MAC, JK, Lindsay Lullman

Ιδιωτική βραδινή ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης, κοκτέιλ με φόντο τον ιερό βράχο και ένα μαγευτικό δείπνο υπό των φως των κεριών διοργάνωσε η MAC προς τιμήν του διάσημου Ελληνοαμερικανού make up master με αφορμή τη νέα συλλογή μακιγιάζ του JK. 

Μεταξύ των προσκεκλημένων, η Δωροθέα Μαρκούρη, η Τζένη Μπαλατσινού, η Ρεβέκα Καμχή, οι σχεδιαστές Βασίλης Ζούλιας, Γιάννης Ράπτης, Δημήτρης Πέτρου και Στέλιος Κουδουνάρης, ο Κωνσταντίνος Τζούμας, η Αντιγόνη Κουλουκάκου, o Tάκης Διαμαντόπουλος, οι make up artists Φρέντι Καλομπράτσος και Τάκης Μαυριγιαννάκης, η Αλεξία Βαρδινογιάννη Αντσακλή, η Ilia Darlng, η Μάρα Δεσύπρη, και πολλοί ακόμη δημοσιογράφοι, εκδότες, φωτογράφοι μόδας, και προσωπικότητες της πόλης.

Η εκδήλωση εκίνησε με ιδιωτική ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης και συνεχίστηκε με κοκτέιλ και δείπνο στο εστιατόριο του Μουσείου με θέα τον ιερό βράχο. Στο τέλος της βραδιάς, ο James Kaliardos υπέγραψε τη συλλεκτική έκδοση της Rizzoli με επιλογή τευχών του Visionaire από το 1991 έως το 2016, θυμίζοντας στους παρευρισκόμενους λάτρεις των περιοδικών ότι είναι ένα ζωντανό κομμάτι της ποπ κουλτούρας των media και του fashion industry.


ο James Kaliardos ανάμεσα σε συνεργάτες και στελέχη της MAC

Ρεβέκκα Καμχή, Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες 
Χρυσιάννα Ανδριοπούλου 

Μαρία Μαρκέζη, James Kaliardos

Δημήτρης Πέτρου, Στέλιος Κουδουνάρης
Αντιγόνη Κουλουκάκου

Δωροθέα Μερκούρη

φωτογραφίες: Studio Panoulis