Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Παρουσίαση του βιβλίου «Το Σοφάκι και ο Ντο» της Κατρίνας Τσάνταλη

η Κατρίνα Τσάνταλη με το βιβλίο της
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του πρώτου παιδικού βιβλίου της Κατρίνας Τσάνταλη «Το Σοφάκι και ο Ντο». Πολλοί φίλοι, συνεργάτες και δημοσιογράφοι παρευρέθησαν στον χώρο του Public café στο Σύνταγμα.

Για το βιβλίο μίλησαν οι αγαπημένες φίλες της συγγραφέως Ράνια Θρασκιά, Σάντυ Κουτσοσταμάτη, η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ αποσπάσματα διάβασε η Μαρία Μπεκατώρου η οποία έχει κάνει και την αφήγηση του παραμυθιού σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου. 


στιγμιότυπο από την παρουσίαση

Με θερμά λόγια για την φιλοζωία και τα σημαντικά μηνύματα του βιβλίου για μικρούς και μεγάλους αλλά και για την αγάπη της συγγραφέως για τα ζώα μίλησαν η Τόνια Σωτηροπούλου και η Ναταλία Γερμανού . Η Κατρίνα Τσάνταλη έχοντας την τύχη να μεγαλώσει κοντά στη φύση και σε ένα περιβάλλον με πολλούς τετράποδους φίλους να τη συντροφεύουν μίλησε με πολύ συγκίνηση για το πως την διαμόρφωσε αυτό ως άνθρωπο και της δημιούργησε την ανάγκη να γράψει ένα βιβλίο ώστε να περάσει αυτά τα σημαντικά μηνύματα σε μικρούς και μεγάλους για το πώς να σέβονται, να φροντίζουν και να αγαπούν τα ζώα. Ευχαρίστησε θερμά τους καλούς της φίλους και τους γονείς της που την βοήθησαν να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Η Κατρίνα Τσάνταλη υπέγραψε αφιερώσεις και φωτογραφήθηκε με τους φίλους της. Το βιβλίο “Το Σοφάκι και ο Ντο” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και έχει καταφέρει να κερδίσει το παιδικό κοινό... και όχι μόνο.


Χριστίνα Κοντοβά, Έβελυν Καζαντζόγλου
Σάντυ Κουτσοσταμάτη, Ράνια Θρασκιά

Μαρία Μπεκατώρου, Μαρία Ηλιάκη, Κατρίνα Τσάνταλη, Ναταλία Γερμανού, Σάντυ Κουτσοσταμάτη


Τόνια Σωτηροπούλου, Μαρία Ηλιάκη

τα μέλη του συγκροτήματος Μέλισσες 


φωτογραφίες: Γιάννης Νταρίλας - Papadakis Press