Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Εγκαίνια της έκθεσης “Designer Jewelry” της φιλανθρωπικής οργάνωσης CREAID


Μίλτος Καμπουρίδης, Μαρίνα Βερνίκου

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης “Designer Jewelry,” του τρίτου κατά σειρά project της φιλανθρωπικής οργάνωσης CREAID, στο κτήριο του One Athens. 

Στην έκθεση συμμετείχαν 110 σχεδιαστές κοσμημάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με τις μοναδικές δημιουργίες τους, που δημοπρατήθηκαν για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς της οργάνωσης, στην ιστοσελίδα www.creaid.com. Όλα τα έσοδα από τη δημοπρασία των μοναδικών αυτών κοσμημάτων, προσφέρθηκαν για τη δημιουργία ενός κλειστού χώρου που θα έχει ως κέντρο του το παιχνίδι, στο εσωτερικό του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού». 

Η οικοδέσποινα της βραδιάς και Πρόεδρος της CREAID Μαρίνα Βερνίκου, που ήταν και η ψυχή του όλου εγχειρήματος, μαζί με τα ιδρυτικά μέλη, υποδέχθηκαν περισσότερα από 1000 άτομα, που ενίσχυσαν με την παρουσία τους την υλοποίηση του φιλανθρωπικού αυτού σκοπού. Ανάμεσά τους ήταν όλοι οι δωρητές-δημιουργοί, οι οποίοι αφιλοκερδώς πρόσφεραν τα εντυπωσιακά τους έργα. Τον χώρο της έκθεσης «αγκάλιασαν» τα εντυπωσιακά πορτρέτα όμορφων Ελληνίδων, με την υπογραφή της φωτογράφου Calliope, οι οποίες επέλεξαν να φορέσουν για τον φιλανθρωπικό σκοπό του φετινού project, μερικά από τα μοναδικά κοσμήματα ενώ την μουσική επιμέλεια της βραδιάς υπόγραψε ο dj Nikos Alatas. 


Έμμυ Λιβανίου, Ειρήνη Νταϊφά
Όλγα Κεφαλονιάννη

 η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου, Τατιάνα Μπλάτνικ

Ρόη & Βασίλης Αποστολόπουλος
Όλγα Ζαφειροπούλου

ο Γιώργος Βερνίκος δίπλα στο πορτρέτο της κόρης του Μαρίνας

Μαρία Λαλαούνη
Εβελίνα Παπαντωνίου

η Αθανασία Κομνηνού δίπλα στο εντυπωσιακό πορτρέτο της

ο γνωστός καλλιτέχνης Mιχαήλ Ρωμανός με την βουλευτή Όλγα Κεφαλογιάννη 

Μίλτος Καμπουρίδης, Μαρίνα Βερνίκου