Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017

Η ‘ALE παρουσίασε τη νέα της συλλογή στο Ωδείο Αθηνών

Νάνσυ Σπάθη & Μαριτίνα Χαλβατζή
Στη νέα συλλογή του brand ‘ALE, το Minimal Chic έχει τον πρώτο λόγο, ενώ το floral συναντά το μυστήριο και το urban chic. Σε έναν από τους πιο non usual casual χώρους της Αθήνας, στην Αίθουσα ΝEON του Ωδείου Αθηνών, η σχεδιαστική ομάδα της ‘ALE παρουσίασε τη συλλογή που δημιούργησε για το Φθινόπωρο Χειμώνα ‘17-18. 

Η συλλογή αποτελείται από τρεις σειρές, περιλαμβάνοντας όλες τις μεγάλες τάσεις και εφαρμόζοντας τις στο ύφος της ‘ALE. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δημοσιογράφοι και άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι έδωσαν το «παρών», ενώ τρεις λαμπερές κυρίες έκαναν την εμφάνιση τους με ‘ALE total look, εκπροσωπώντας τις επιμέρους σειρές της συλλογής...


Η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε την αγαπημένη τάση που έχει κυριαρχήσει τον τελευταίο καιρό, το floral. Το floral έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Obsession. Εδώ η ΆLE πειραματίζεται με τα χρώματα, τις εντάσεις και τις υφές, δημιουργώντας patterns που θυμίζουν πίνακες ζωγραφικής. Η Τζένη Μπαλατσινού εμφανίστηκε με look από τη σειρά Maze. Σε αυτή τη σειρά το minimal chic εφευρίσκει ξανά τον εαυτό του. Cropped jackets, φορέματα με πτυχώσεις που «τσαλακώνουν» την κλασική καπαρντίνα και κοστούμια που μπερδεύουν την καθαρότητα του Japanese με τη φινέτσα της Δύσης. Τέλος η ανερχόμενη Μυριέλλα Κουρεντή επέλεξε outfit από την πλέον μυστηριώδη σειρά της συλλογής, τη Strega. Στη Strega το μυστηριώδες συναντά το urban chic. Laser cut δερματίνες, βελούδο του κρασιού, δημιουργικό μπροκάρ και bohemian διαφάνειες κάνουν τις αναφορές στο παρελθόν πιο σύγχρονες από ποτέ. Η νέα σειρά βρίσκεται ήδη στα καταστήματα αλλά και στο e-shop του brand www.ale.com.gr. 

Η ανερχόμενη Μυριέλλα Κουρεντή με εμφάνιση από τη σειρά Strega
Η Τζένη Μελιτά με total outfit ‘ALE

Τζένη Μπαλατσινού
Σόνια Καζόνι

Ζέτα Μακρυπούλια
Το set up στην αίθουσα ΝΕΟΝ

Ευτυχία Ξυλούρη & Μαριλένα ΠατέραΦωτογραφίες: Studio Panoulis