Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Εντυπωσιακή παρουσίαση συλλογών γυαλιών ηλίου της εταιρείας Βαϊράμογλου

Νάνσυ Σπαθή, Ζέτα Τσακούμη (Υπεύθυνη Δημιοσίων Σχέσεων Βαϊράμογλου), Μαίρη Καλύμνου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των καλοκαιρινών συλλογών γυαλιών ηλίου της εταιρείας Βαϊράμογλου, στο Beauty Killed The Beast. 

Πλήθος επωνύμων, δημοσιογράφων και influencers βρέθηκαν στον εντυπωσιακό χώρο που είχε διαμορφωθεί σαν ένα σύγχρονο experience store οπτικών, για να αναζητήσουν το τέλειο ζευγάρι γυαλιών γι΄αυτό το καλοκαίρι. 



Γιώργος Μανίκας, Μαντώ Γαστεράτου, Σπύρος Σαββίνος
Κωνσταντίνος Αργυρός
Οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης υποδέχθηκαν τους καλεσμένους σε ένα εξωτικό περιβάλλον με άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, cocktails και φυσικά με τα πιο εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου από την τεράστια ποικιλία που προσφέρει η εταιρεία-αντιπρόσωπος των πιο cool eyewear brands. 

Στην παρουσίαση, που εξελίχθηκε σε ένα καλοκαιρινό πάρτυ, παρευρέθησαν εκτός από τους εκπροσώπους του Τύπου και τους σημαντικότερους fashion influencers και πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες, ηθοποιοί, μοντέλα και TV παρουσιαστές. Στο τέλος της βραδιάς δήλωσαν όλοι πλέον έτοιμοι, να υποδεχθούν το φετινό καλοκαίρι με στυλ.


Χριστίνα Παπαδάκη, Γρηγόρης Παπαδάκης, Σμαράγδα Παπαδάκη

Kώστας Μαρτάκης

Αλεξάνδρα Δράκου

Σήλια Κριθαριώτη

Η εταιρεία ΒΑΪΡΑΜΟΓΛΟΥ ιδρύεται το 1931 από τον Αλέξανδρο Βαϊράμογλου και μέσα από την επιχειρηματική πορεία της, συμβάλλει στην εξέλιξη του επαγγέλματος του οπτικού στην Ελλάδα. Επενδύοντας σε πρωτοποριακές ιδέες και τεχνολογίες γρήγορα καταλαμβάνει την 1η θέση στον κλάδο των οφθαλμικών φακών στην Ελλάδα. 
Τα παραγόμενα προϊόντα της εταιρείας ΒΑΪΡΑΜΟΓΛΟΥ έχουν την διαπίστευση της Essilor, γεγονός που αποτελεί εγγύηση ποιότητας για τους καταναλωτές, ενώ μέσω της στενής και άριστης συνεργασίας της με την Essilor είναι σε θέση να παράγει στις εγκαταστάσεις της πληθώρα καινοτόμων προϊόντων. 
Από το 2000 η εταιρεία επεκτείνει την δραστηριότητά της ως εισαγωγέας/ αντιπρόσωπος γυαλιών ηλίου και οράσεως με την υπογραφή κορυφαίων και ανερχόμενων brands στον χώρο της μόδας. Σήμερα στο portfolio της ΒΑΪΡΑΜΟΓΛΟΥ συγκαταλέγονται μάρκες όπως: Pepe Jeans, VEDI VERO, Charlie Max, Superdry, Ted Baker, Stealer, Bolon, ill.i by will.i.am, Hally&Son, Vivienne Westwood, Marc Stone, Hackett London, Zero RH+, O’neill, INVU.

Φωτό: Studio Panoulis