Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

Η οδοντίατρος Βάσω Τσίντζου εγκαινίασε τη νέα της οδοντιατρική κλινική στη Γλυφάδα


Η οδοντίατρος Βάσω Τσίντζου ανάμεσα στις Στέλλα Δημητρίου, Ναταλία Δραγούμη,
Άντζελα Ευριπίδη, Νόνη Δούνια, Κάλλι Τσιλίδου, Ρέα Τουτουνζή

Η οδοντίατρος των διασήμων Βάσω Τσίντζου εγκαινίασε τη νέα της οδοντιατρική κλινική «Dental Clinic Hamogelo» στη Γλυφάδα.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας οδοντιατρικής κλινικής «Dental Clinic Hamogelo» της Βάσως Τσίντζου στη Γλυφάδα, παρουσία πλήθους κόσμου από την εγχώρια showbiz και όχι μόνο...
Η οδοντιατρική κλινική «Dental Clinic Hamogelo» είναι άρτια και υπερσύγχρονα εξοπλισμένη, όπως αρμόζει στην υψηλών αξιώσεων οδοντιατρική που υπηρετεί.
Ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος με την Βάσω Τσίντζου
Έλενα Ντάβλα, Αλίς Δικαίου

Η Βάσω Τσίντζου έχοντας εμπειρία 25 ετών στην παροχή εξειδικευμένης και γενικής στοματογναθικής περίθαλψης, λειτουργεί με γνώμονα τις αρχές της αφοσίωσης στην εξαιρετική ποιότητα, τη δημιουργία ενός ήρεμου, φιλικού και άνετου περιβάλλοντος για τους ασθενείς και τη συνεχή επιστημονική βελτίωση. Στόχος της νέας κλινικής «Dental Clinic Hamogelo» είναι η συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων του στοματογναθικού συστήματος, μέσα από την λεπτομερή εξέταση, διάγνωση, συζήτηση όλων των επιθυμιών των ασθενών, ενημέρωση και άψογη εκτέλεση των οδοντιατρικών θεραπειών. Ιδιαίτερη σημασία έχουν η ανθρώπινη επαφή, το απόλυτα καθαρό περιβάλλον εργασίας και η εφαρμογή των πιο αυστηρών μεθόδων αποστείρωσης με την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση των πιο εξελιγμένων βιοϋλικών, επιστημονικά τεκμηριωμένων θεραπειών και οδοντιατρικών μηχανημάτων, ώστε να θεραπεύονται οι ασθενείς με άνεση, αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και πάνω από όλα ανώδυνα.»

Όλγα Καραβερβέρη, Έλενα Βρεττού

Δέσποινα Καϊσίδου, Γιώργος Ντάβλας

Κάλλι Τσιλίδου, Ρέα Τουτουνζή, Κωνσταντίνος Καζάκος

 Βάσω Τσίντζου, Βίκυ Κάβουρα
Στέλλα Δημητρίου, Νόνη Δούνια

Γιάννης Δρυμωνάκος, Μαρία Σαμαρινού, Θανάσης Ζούκας


DAVLAS & PaRtners