Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Φιλανθρωπική Εκδήλωση του Lifeline Hellas αφιερωμένη στην Μητέρα

 Oι κυρίες Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Ελένη Μπούση,
Βασίλισσα Άννα Μαρία, Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας

Με την ευκαιρία της Γιορτής της Μητέρας ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε για τέταρτη συνεχή χρονιά φιλανθρωπικό γεύμα με θέμα «Μητέρα, Γυναίκα, Επαγγελματία» σε private Club των βορείων προαστίων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας με σκοπό την στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.

Στην ομιλία της η Πριγκίπισσα Αικατερίνη συγκίνησε τους παρευρισκομένους με την αναφορά της στην αξία της φιλανθρωπίας και τόνισε ότι ο σκοπός, η επιτυχία και η ευτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.


  Οι χορηγοί Αγγελική Κοκκώνη και Δρ. Κωνσταντίνος Πάντος με την 
Βασίλισσα Άννα Μαρία και την Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας

Έλενα Ντάβλα, Βασίλισσα Άννα Μαρία


Ο Δρ. Κωνσταντίνος Πάντος (χορηγός της εκδήλωσης) μίλησε για την υγεία των γυναικών και αναφέρθηκε στους πολλούς και δύσκολους ρόλους της σύγχρονης Γυναίκας, Μητέρας, Επαγγελματίας τους πολλαπλούς ρόλους που διαδραματίζει μία γυναίκα σήμερα. Η κα Αγγελική Κοκκώνη (χορηγός και ιδιοκτήτρια των καταστημάτων ΗΡΑ) μίλησε για την αφοσίωση της εταιρείας στην φιλανθρωπία και στα παιδιά.
Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Ράνια Θρασκιά.


Η Αγγελική Κοκκώνη (χορηγός και ιδιοκτήτρια των καταστημάτων ΗΡΑ)
με την δημοσιογράφο Ράνια Θρασκιά

Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, Δρ. Έφη Αδαμοπούλου

DAVLAS & PaRtners