Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Eντυπωσιακό party από τη σαμπάνια Moët & Chandon στο Ecali Club

Τζόση Βιτζηλαίου, Γιάννης Αρτινός (AΜΒΥΞ)

Moët & Chandon Grand Day !!!
Ο Γαλλικός Οίκος Σαμπάνιας ύψωσε το ποτήρι του για να γιορτάσει μαζί με τον κόσμο τη χαρά των ιδιαίτερων στιγμών της ζωής.

Για πάνω από 270 χρόνια, η σαμπάνια Moët & Chandon αποτελεί συνώνυμο των φαντασμαγορικών party και της μαγείας που τα κάνει ιδιαίτερα. Με αφορμή τη glamorous φιλοσοφία του brand, η Moët & Chandon ένωσε φέτος για ακόμη μία φορά πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους, σε 80 επιλεγμένα μέρη του κόσμου ταυτόχρονα, από το Χονγκ Κονγκ ως το Λάγος και από τη Γενεύη μέχρι το Μόντρεαλ, διοργανώνοντας τη Moët & Chandon Grand Day, μία ημέρα θεσμό για τη μαγεία της σαμπάνιας, σε μια παγκόσμια πρόποση πρός τιμήν όλων των αξέχαστων στιγμών που δίνουν χαρά και νόημα στη ζωή, μεγάλες στιγμές ή και πιο μικρές καθημερινές.
Το Ecali Club φιλοξένησε τους λαμπερούς καλεσμένους του brand που προσκλήθηκαν να γιορτάσουν ένα προσωπικό σημαντικό τους επίτευγμα με ένα ποτήρι σαγηνευτικής Moët & Chandon Impérial, να υψώσουν ένα ποτήρι λαμπερής Rosé Impérial προς τιμήν μιας τρυφερής, ρομαντικής στιγμής της ζωής τους, ή απλώς να καλωσορίσουν με ενθουσιασμό το καλοκαίρι με ένα ποτήρι δροσερής Moët & Chandon Ice Impérial.


Οι κκ JB Descours (Brand Manager Moet Hennessy), Αντώνης Γεραντώνης
(Market Manager Southern Europe Moet-Hennessy) με φίλους της Moet

Τζώρτζια Βαϊνά, Ραμόνα ΒλαντήΟι ενθουσιώδεις καλεσμένοι, εντυπωσιασμένοι από την πισίνα που παλλόταν στο ρυθμό της μουσικής μέσω 3D projection, απόλαυσαν τις Moët τους, γιορτάζοντας τη μεγάλη αυτή ημέρα για το brand. Πρωτοποριακές γιορτινές δημιουργίες όπως η πυραμίδα της σαμπάνιας – σήμα κατατεθέν του οίκου – αποτέλεσαν το εντυπωσιακό κεντρικό θέμα της εκδήλωσης, δίνοντας τον ρυθμό σε μια νύχτα γεμάτη λάμψη και εορταστική πληθωρικότητα, που κορυφώθηκε τη στιγμή της αντίστροφης μέτρησης στο χώρο της πισίνας. Ο έναστρος ουρανός σε συνδυασμό με τα λαμπερά φώτα της γιορτής, έκαναν τις φυσαλίδες της σαμπάνιας που ενθουσίασε με την εκλεπτυσμένη γεύση και την κομψότητά της, να αστράφτουν ακόμα πιο χαρούμενα και η τέχνη του «savoir-vivre à la française» απογειώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντάς μας το έναυσμα για ένα λαμπερό, γεμάτο Moët καλοκαίρι !

Ντόγια Καρολίνα, Μυρτώ Κάζη

Έλενα Αναστασιάδη

Δημήτρης Παππάς, Αναστασία Περάκη, Χρήστος Μπίρμπας

Ανθή Σαλαγκούδη, Γιώργος & Έλενα Ντάβλα

Χρήστος Χατζηιωάννου, Έλενα Δελούση, Σοφία Ρεγκούκου

Yara Saboya, Μεγκ Ντε Λούκα, Μπεατρίς Στεροδήμα

Μαρία Παπαγεωργίου Αντέλ Κυτάρη

Άποψη της φωταγωγημένης πισίνας

DAVLAS & PaRtners