Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Δυναμική παρουσία της Panama Shipping Agency and Services στα Ποσειδώνια 2018

Σοφία Μαριόλα, Αναστασία Τάκη, Σούλα Λιάκου, Τόνυ Τάκης, Στεφανία Τάκη, Ελισάβετ Δοβλιατίδου


Λαμπερά εγκαίνια της Διεθνούς Nαυτιλιακής Έκθεσης «Ποσειδώνια 2018», με εντυπωσιακή παρουσία για την εταιρία Panama Shipping Agency and Services, S.A.

Ανάμεσα στους εκθέτες που ξεχωρίζουν ήταν η Panama Shipping Agency and Services, S.A. (PSAS) μια ιδιωτική εταιρεία που έχει συσταθεί και εδρεύει στη Δημοκρατία του Παναμά και ιδρύθηκε το 2010 από τον ελληνικής καταγωγής κ. Antonio Taquis, πρώην πρέσβη του Παναμά στην Ελλάδα. 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της, στη φετινή διοργάνωση, περισσότερες από 1.850 εταιρείες εκθέτουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, ενώ οι επισκέπτες θα ξεπεράσουν τους 22.000.
Η PSAS εξουσιοδοτείται να λειτουργεί ως «λιμενικός πράκτορας» σε οποιοδήποτε λιμένα της Δημοκρατίας του Παναμά και αναγνωρίζεται ως Ναυτιλιακός Οργανισμός από την αρχή της Καναλίας του Παναμά για να εκπροσωπεί το σκάφος για τη λειτουργία διαμετακόμισης.

O κος Tony Taquis (General Director Panama Shipping Agency and Services ) με τον Αμερικανό Πρέσβη κο Geoffrey PyattΑνδρέας Τσαβλίρης, Τόνυ Τάκης
Η εταιρεία συμμετέχει πάνω από μια δεκαετία στη ναυτιλιακή βιομηχανία και σε όλες τις πτυχές της, οι οποίες αφορούν σε θέματα για το ίδιο το πλοίο, με σαφή κατανόηση των επιχειρήσεων και της αλληλεπίδρασης με τις αρχές και τις εταιρείες διαχείρισης των κύριων λιμένων της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, την Ασία και την Αμερική και την υδάτινη οδό παγκόσμιας κλάσης, το κανάλι του Παναμά. Όντας το "τοπικό γραφείο" των ναυτιλιακών εταιριών, εκτός από την παροχή των καθημερινών υπηρεσιών που προσφέρονται από έναν πράκτορα λιμένων, παρέχει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως: νομική, τεχνική βοήθεια και συντονισμό οποιωνδήποτε άλλων υπηρεσιών κατόπιν αιτήματος.


Κωνσταντίνα Ασπρούδη, Αναστασία Τάκη, Έμυ Γκέκα, Ιρέν Χόμσυ
Σοφία Μαριόλα, Tόνυ Τάκης, Ελισάβετ Δοβλιατίδου